Ας πάρουμε σοβαρά μια λύση ροχαλητό!

Δεν είστε μόνοι. Το ροχαλητό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Επηρεάζει 45 τοις εκατό των ανθρώπων σε χώρες σε όλο τον κόσμο πλειοψηφία των οποίων είναι άνδρες. Οι γυναίκες και τα μικρά παιδιά ροχαλίζουν επίσης.

Ενώ πολλοί τείνουν να παραμελούν αυτή την κατάσταση και να την βλέπουν ως απλή ενόχληση, το ροχαλητό με ή χωρίς άπνοια ύπνου παρουσιάζει κίνδυνο απειλητικό για τη ζωή. Ουσιαστικά, το ροχαλητό αποδίδεται σε καρδιαγγειακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση και υπέρταση. Για τις έγκυες γυναίκες, μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στην ανάπτυξη του αγέννητου παιδιού καθώς και σε μικρά παιδιά.

Το ροχαλητό είναι κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα μιας απόφραξης στο πέρασμα του αέρα

Το ροχαλητό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ήπιο και υπερβολικό. Σε ήπιες περιπτώσεις ροχαλητού, αυτή η λύση ροχαλητού μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει. Εάν ροχαλίζετε ενώ βρίσκεστε στην πλάτη σας, τότε ασκείστε τον ύπνο στο πλάι σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναπνεύσετε καλύτερα.

Ουσίες που είναι γνωστό για να κρατήσει μακριά βλέννα (που προκαλεί ροχαλητό) από την αποστράγγιση είναι λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ υπνωτικά χάπια και άλλα ηρεμιστικά έχουν συστατικά που χαλαρώνουν τον μυϊκό τόνο στο λαιμό που έχει ως αποτέλεσμα να πλαδαρό και καταρρέει μαλακών ιστών (αυτά προκαλεί δονήσεις, καθώς και). Εκτός από τα φυσικά και καρδιαγγειακά οφέλη της τακτικής άσκησης, μπορεί επίσης να είναι μια λύση ροχαλητού.

Η εύρεση μιας λύσης ροχαλητού εξαρτάται από την πραγματική αιτία του ροχαλητού σας. Οι περισσότεροι ορθοδοντικοί που είναι σε θέση να” θεραπεύσουν ” το ροχαλητό μπορεί να συμβουλεύουν τη χρήση ορθοδοντικών συσκευών. Ο σκοπός των περισσότερων από αυτές τις στοματικές συσκευές είναι να δημιουργήσουν ένα ευρύτερο άνοιγμα στο λαιμό πιέζοντας απαλά τη γλώσσα ή την κάτω γνάθο προς τα εμπρός. Μπορεί να φαίνεται ογκώδες, αλλά οι ορθοδοντικές συσκευές λειτουργούν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η συνεχιζόμενη θετική πίεση των αεραγωγών (CPAP) είναι η πιο δημοφιλής ιατρική λύση ροχαλητού. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί μια μάσκα κεφαλής που φοριέται στη μύτη ενός ασθενούς και ένας σωλήνας που οδηγεί στη μάσκα συνδέεται με ένα μηχανισμό. Αυτός ο μηχανισμός φυσά αέρα απευθείας στο λαιμό του ασθενούς για να αποκρούσει οποιαδήποτε απόφραξη. Μέχρι στιγμής, αυτή είναι η πιο επιτυχημένη λύση ροχαλητού που χρησιμοποιούν οι γιατροί.

Η χειρουργική επέμβαση είναι ίσως η τελευταία λύση ροχαλητού που μπορεί να θέλετε να συμμετάσχετε επειδή είναι δαπανηρή, επικίνδυνη και έχει παρενέργειες διάρκειας ζωής. Περιλαμβάνει τη διόρθωση οποιουδήποτε εμποδίου με την αφαίρεση ορισμένων τμημάτων του μαλακού ουρανίσκου, των διευρυμένων αμυγδαλών και των αδενοειδών και της σταφυλής (ο μαλακός ιστός που κρέμεται στο πίσω μέρος του στόματος).

Μια λύση ροχαλητό πρέπει να ξεκινήσει στο σπίτι όπου είναι φθηνή και ασφαλής. Ωστόσο, γνωρίζουμε πόσο σοβαρό είναι το ροχαλητό. Είναι καλύτερο να βρείτε μια λύση ροχαλητό πριν το ροχαλητό σας περιπλέκει σε κάτι χειρότερο.

Σταματήστε το ροχαλητό προϊόντα, Σταματήστε το ροχαλητό μέχρι θανάτου

Ο θάνατος είναι παντού και έρχεται με διαφορετικούς τρόπους η ασφάλεια και η ασφάλεια ακούγονται σαν ένα ψέμα γύρω από αυτό. Ξυπνήστε ή κοιμάστε, η πιθανότητα να μην ξυπνήσετε ξανά είναι μια τόσο δυσοίωνη αλήθεια που πρέπει να φέρει. Ακόμη και όταν κοιμούνται, ο κίνδυνος έγκειται στο ροχαλητό.

Το ροχαλητό είναι θανατηφόρο και οι περισσότεροι άνθρωποι φαινόταν να απορρίπτουν μια τέτοια σκέψη. Μερικά άτομα ροχαλίζουν οφείλεται σε διάφορους λόγους που περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) στρες, το υπερβολικό βάρος και την κούραση. Ένα άτομο αφήνει έξω έναν ήχο ροχαλητού όταν ο τρόπος αέρα στο λαιμό είναι σφιχτός που θα οδηγήσει σε μια δόνηση όταν το άτομο εισπνέει. Με τη σημερινή τεχνολογία, μελέτες έχουν επιφέρει σταματήσει ροχαλητό προϊόντα που έγιναν για να μειωθεί ο κίνδυνος θανάτου του ύπνου λόγω ροχαλητό προβλήματα ή άπνοια ύπνου. Τα παρακάτω προϊόντα είναι γνωστά για τη διακοπή του ροχαλητού.

Υπάρχουν πολλά σταματήσει ροχαλητό προϊόντα που χρησιμοποιούνται για να βάλει στο στόμα για να κρατήσει τα περάσματα του αέρα στο λαιμό ανοιχτό. Το επιστόμιο είναι δημοφιλές για την πρόληψη ενός ατόμου από ροχαλητό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Υπήρξαν πολλοί χρήστες που έχουν βεβαιώσει ότι αυτές οι συσκευές μπορούν να ωθήσουν τη μαλακή υπερώα ή να κρατήσουν τη γλώσσα εμποδίζοντας την να εμποδίσει τις διόδους αέρα του λαιμού.

Ένας οδοντίατρος με ειδικότητες ύπνου μπορεί να χωρέσει αυτά τα επιστόμια στο στόμα. Υπάρχουν πολλοί τύποι προϊόντων ροχαλητό στάση επιστόμιο. Υπάρχουν σταθεροποιητές επιστομίου σιλικόνης που συγκρατούν τη γλώσσα από τους αεραγωγούς του λαιμού. Μια άλλη στάση ροχαλητό προϊόντα αυτού του είδους είναι μια κλειδαριά που σφίγγει την κάτω γνάθο για να το κρατήσει επάνω. Αυτές οι συσκευές κρατούν επίσης την κάτω γνάθο προς τα εμπρός, η ιδέα είναι να κρατήσουν τους αεραγωγούς ανοιχτούς.

Προσαρμοσμένα προϊόντα διακοπής ροχαλητού που βοηθούν στην αναπνοή μέσω της μύτης μπορούν επίσης να γίνουν ειδικά για βαριές αναπνευστήρες. Σταματήστε το ροχαλητό προϊόντα όπως οι μάσκες CPAP σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τα άτομα με άπνοια ύπνου. Αυτές οι συσκευές είναι σαν τις μάσκες οξυγόνου που συνδέονται με μια αντλία που χρησιμοποιείται για να αναγκάσει την πίεση στους αεραγωγούς του λαιμού για να διατηρήσει ένα ανοικτό πέρασμα. Ωστόσο, δεν είναι άνετο στη χρήση καθώς είναι βαρύ. Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότεροι τύποι προϊόντων διακοπής ροχαλητού που είναι πιο άνετοι στη χρήση, όπως τα μαξιλάρια ροχαλητού. Αυτά τα μαξιλάρια θα σταματήσουν το ροχαλητό βοηθώντας τον ροχαλητό να αναπνέει άνετα.

Η ιδέα εδώ είναι να διατηρηθεί η πίεση από το λαιμό για να μειωθεί η στεγανότητα του λαιμού και να αποφευχθούν οι δονήσεις σε αυτή την περιοχή.

Το μαξιλάρι έχει στενή περιοχή ακριβώς στη μέση του που ταιριάζει στο λαιμό και το κεφάλι. Το μαξιλάρι είναι πιο αποτελεσματικό με ένα λουράκι για το πηγούνι σταματήσει το ροχαλητό προϊόντα. Εάν αυτές οι συσκευές είναι πολύ δυσκίνητες για να φορέσουν στον ύπνο, ένα σπρέι ροχαλητού λέγεται ότι κάνει το τέχνασμα της διακοπής του ροχαλητού. Το σπρέι είναι σαν ένα λιπαντικό για να κρατήσει το λαιμό ανοιχτό και τους αεραγωγούς απεμπλοκή.

Εάν ένα άτομο δεν θέλει να φορέσει οποιαδήποτε συσκευή ή να θέσει σε οποιαδήποτε στάση ροχαλητό προϊόντα, τότε θα μπορούσε πάντα να επιλέξει να κάνει τη φυσική μέθοδο. Αλλά στη συνέχεια, για να είστε σίγουροι ότι η μέθοδος λειτουργεί, το άτομο πρέπει να είναι πειθαρχημένο και σε εγρήγορση για τις πράξεις ύπνου του ανά πάσα στιγμή. Αυτό το καθιστά ως αυτοκαταστροφική δράση.

Πώς μπορεί κάποιος να κοιμηθεί αν πρέπει να παρακολουθεί τις θέσεις ύπνου του όλη την ώρα; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα stop snoring είναι πολύ βολικά και δεν είναι δυσκίνητα για χρήση. Μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να συνηθίσετε, αλλά θα επιτευχθεί ο απαραίτητος ύπνος και ο θανατηφόρος κίνδυνος που συνεπάγεται το ροχαλητό σίγουρα θα μειωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top